Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Edelliset elämät

1 Posts
2 Users
0 Likes
458 Views
Posts: 36
Admin
Topic starter
 

Ian Stevenson (1918–2007) oli seikkailullinen psykiatrian professori, jonka tutkimukset sijoittuvat enimmäkseen jälleensyntymää käsitteleviin tapauskertomuksiin ja jälleensyntymästä kertoviin todisteisiin kuten syntymämerkkeihin. Stevensonin jälleensyntymää käsittelevään aineistoon kuuluu noin 2700 tapauskertomusta, joiden pohjalta hän on kirjoittanut satoja tutkimusartikkeleita ja useita teoksia. Stevensonin pääteos on yli 2000-sivuinen "Jälleensyntymä ja biologia: Täydennystä syntymämerkkien ja syntymävammojen etiologiaan" (1966, ei suomennettu).

Taru syntyi [...] 1976. [...] Taru alkoi puhua kun hän oli noin vuoden ikäinen ja noin puolentoista vuoden ikäisenä hän alkoi hylkiä nimeään ja vaati että häntä pitäisi kutsua Jaskaksi. Tämä oli Iris Järven aiemman aviomiehen Jaakko Vuorenlehdon lempinimi. Vuorenlehto oli jäänyt linja-auton alle 1973. Siitä pitäen Taru esitti useita väitteitä Jaakon elämästä ja kuolemasta ja piti itseään poikana [...] Kun hän oli noin kolme ja puolivuotias, hän sanoi Irikselle: "Et sinä ole äitini. Minut jätettiin auton alle ja minä kuolin. Etkö tiedä?". Muutamaa päivää myöhemmin Rita Castren kysyi Tarulta: "Olitko tyttö vai poika kun kuolit?" Taru vastasi: "Poika tietenkin, olin iso poika." Castren kysyi: "Oliko auto suuri vai pieni?" Taru vastasi: "Se oli iso. Ensin kuoli vatsa, sitten pää." [...] Tarun ainoa esineen tunnistaminen tapahtui, kun hän osoitti Jaakon vanhaa leluautoa ja sanoi että se on hänen. "Minä olen leikkinyt tuolla" hän lisäsi.

(Kirjoittajan suomentama katkelma on teoksesta "European Cases of The Reincarnation Type". McFarland Company 2003.)

Voit halutessasi kertoa omista kokemuksistasi kirjoittamalla foorumille. Voit myös jättää yhteyslomakkeen avulla yhteydenottopyynnön jos haluat keskustella puhelimitse tai kasvotusten. Voit myös lähettää yksityisviestin yhteydenottolomakkeen kautta.

 
Posted : 02/12/2019 12:12

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved