Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Eroottinen kumma

1 Posts
1 Users
0 Likes
296 Views
Posts: 36
Admin
Topic starter
 

Eroottinen kumma

Kumma liittyy oleellisesti kehollisuuteen ja varsinkin erotiikkaan ja seksiin.

Tästä erinomainen (historiallinen) esimerkki on Swami Vivekanandan (1863–1902) opettaja Ramakrishna 1836-1886. Ramakrishna oli bengalilainen Kalin temppelissä pappina toiminut mystikko, jonka elämä ja näyt ovat tulleet 2000 -luvulla kiihkeän keskustelun kohteeksi. Länsimaisen tutkimuksen mukaan Ramakrishnan elämää voidaan (mahdollisesti) tulkita biseksuaalisen tai homoseksuaalisen erotiikan kautta, mutta hänen seuraajansa ovat mahdollisesti sensuroineet Ramakrishnan eroottisia aspekteja. Tämä historiallisesti luonteva tulkinta raivostutti intialaiset tutkijat, joiden mielestä tulkinta on loukkaava ja perätön.

Tästä seurannut keskustelu on kestänyt pitkään ja sitä on ollut mielenkiintoista seurailla. Intialainen mytologia on seksuaalisesti hyvin monimuotoista. On yllättävää, että sen tuominen tutkimuksen kohteeksi on koettu loukkaavana ja kolonisoivana.

Hyvä esimerkki monimuotoisesta seksuaalisuudesta intialaisessa mytologiassa ovat Krishnaan liittyvät monet tarinat, joissa Krishnan leikkisään pilantekoon (eli lilaan) liittyy sukupuoliroolien, vaatteiden ja jopa kehojen vaihtaminen. Näitä lukuisia esimerkkejä eroottisesta kummasta löytyy Devdut Pattanaikin mainiosta teoksesta Shikhandi and Other tales they don´t tell you. (Penguin/Zubaan books, 2014)

Oletko kokenut seksiin ja erotiikkaan liittyviä erikoisia kokemuksia? Voit halutessasi kertoa kokemuksistasi kirjoittamalla foorumille. Voit myös jättää yhteyslomakkeen avulla yhteydenottopyynnön jos haluat keskustella puhelimitse tai kasvotusten. Voit myös lähettää yksityisviestin yhteydenottolomakkeen kautta.

 
Posted : 22/01/2020 09:9

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved