Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Keskustelu naisen kanssa

1 Posts
1 Users
0 Likes
85 Views
 Tuntematon käyttäjä
Posts: 13
Topic starter
 

Muutama vuosi takaperin olin istumassa rannalla penkillä. Siihen tuli vanha nainen. Alkoi puhella mieheni poismenosta ja minun elämään muista jutuista. Oli minulla olivepätavallisen tyyni ja rauhallinen. Ja hän jotka Ei hyvää energiaa. Aikamme juteltua nainen lähti. Ohi meni kolme tutyuani eri aikoihin. Vain yksi heistä oli nähnyt naisen. Kaksi muuta ei. Toinen heistä jopa pysähtyi ja vaihtoi minun kanssa muutaman sanan. Hän ei näistä nähnyt.

 
Posted : 22/11/2019 01:1

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved