Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

[Closed] Keskustelun ohjeet

1 Posts
1 Users
0 Likes
148 Views
Posts: 36
Admin
Topic starter
 
Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin?

Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista.

Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Yleisiä ohjeita

Foorumilla toimii päivystävä tutkija, jolle voi lähettää kysymyksiä ja jonka kanssa keskustella kummista kokemuksista. Kummastuksen kokoama asiantuntijoiden verkosto auttaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin vastaamisessa ja verkostoitumisessa.

Keskustelussa tulee kunnioittaa muita keskustelijoita ja välttää väheksymästä kenenkään kokemuksia ja näkemyksiä. Kunnioitetaan kummille kokemuksille annettujen tulkintojen ja merkitysten moninaisuutta.

Kommentoinnissa tulee noudattaa hyviä keskustelutapoja. Argumenttien toivotaan olevan asiallisia ja perusteltuja. Tietolähteissä on syytä noudattaa avoimuutta ja kriittisyyttä.

Keskustelut moderoidaan. Pidätämme oikeuden kommenttien muokkaamiseen tarvittaessa. Emme julkaise kommentteja, joiden ensisijainen tarkoitus on mainostaa kaupallisia palveluja ja tuotteita. Ei myöskään vaalimainontaa.

Kaikki keskusteluun lähetetyt linkit tarkastetaan. Emme julkaise linkkejä sivustoille, jotka käsittävät mm. rasistisia sisältöjä, vihapuhetta tai valemedioita.

Kummastus-työryhmän jäsenet sitoutuvat omalta osaltaan siihen, ettei keskustelufoorumin kommentteja käytetä tutkimusaineistona tai lainata tutkimusraporteissa tai muissa teksteissä ilman kirjoittajan antamaa suostumusta. Kirjoittaessa on kuitenkin hyvä pitää mielessä foorumin julkisuus. Työryhmä ei siis voi varmasti taata, ketkä kaikki kommentteja lukevat ja missä tarkoituksessa.

Pyydämme tutkijoita, toimittajia ja muita foorumin kommenttien aineistokäytöstä kiinnostuneita ottamaan yhteyttä Kummastuksen koordinaattoriin.

Teknisissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä foorumin ylläpitäjään: aasapo ät utu.fi

 
 
Posted : 22/11/2019 01:1