Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Kirkkaus ja loisto

1 Posts
1 Users
0 Likes
245 Views
Posts: 36
Admin
Topic starter
 

Inspiraatiota, hyviä ideoita ja äkillisiä oivalluksia kuvataan usein valoa ja kirkkautta käsittelevillä ilmauksilla. Kuolemanrajakokemuksiin ja muuntuneisiin tajunnantiloihin kirkas valo niinikään liittyy oleellisesti. Valo määrittelee myös buddhalaisuuden korkeinta päämäärää eli valaistumista.

Oletko kokenut valoon liittyviä erikoisia kokemuksia? Voit halutessasi kertoa kokemuksistasi kirjoittamalla foorumille. Voit myös jättää yhteyslomakkeen avulla yhteydenottopyynnön jos haluat keskustella puhelimitse tai kasvotusten. Voit myös lähettää yksityisviestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Mainio esimerkki valon näkemisestä poikkeuksellisessa tilanteessa löytyy Robert M. Pirsigin teoksesta Lila (1991; suom. WSOY 1992, s. 376–379).
 
"Dharmakayan" valo. Se oli valtava ihmisen kokemusalue, jonka kulttuurisuodatus oli poistanut.
Vuosien mittaan hänelle oli myös tullut taakka tästä valoa koskevasta tiedosta. Sen vuoksi hän oli jäänyt kokonaisella järkiperäisen yhteisyyden alueella muista ihmisistä irralleen Jos hän olisi siitä puhunut, kulttuurin immuunijärjestelmä olisi nuijinut häntä, häntä olisi pidetty hulluna [...]
 
Hän ei pitänyt sitä valoa yliluonnollisena tapahtumana, jolla ei ollut mitään pohjaa aineellisessa todellisuudessa. Itse asiassa hän oli varma, että se pohjautui aineelliseen todellisuuteen. Mutta kukaan ei näe sitä siksi että kulttuurin määräämä tapa arvioida, mikä on todellista ja mikä epätodellista suodattaa "Dharmakayan" valon pois 1900-luvun yhdysvaltalaisesta "todellisuudesta" [...]
 
Hän arveli, että sen valon pikkulapset luultavasti näkevät, kun heidän maailmansa on vielä tuore ja ehjä, ennen kuin tietoisuus eriyttää sen malleiksi; valon, johon kaikki kuolemassa haipuu.
 
 
Posted : 13/01/2020 18:18

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved