Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

'Kumma haastaa modernia tiedekäsitystä' - Kummastus Ilmiö-verkkomediassa  

  RSS
Admin

"Kumma on tieteellis-tekniseen maailmankuvaan nojaavissa yhteiskunnissa usein vaiettu ja tabuluontoinen keskustelunaihe, eikä se kuulu arvostettujen tutkimusteemojen piiriin. Monilla meistä on kuitenkin omakohtaista tai kuultua kokemusta jostain arkiymmärryksen ylittävästä, kummasta. Olemassa olevan tutkimustiedon perusteella kokemusten voidaan arvioida olevan tuttuja yli puolelle ihmisistä", kirjoittavat Kummastuksen tutkijat sosiologisessa Ilmiö-verkkomediassa

Quote
Posted : 26/11/2020 13:13
 Pauli Liikala

Totean kirjani Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä yhteenvedossa seuraavasti: "Useimmille haastateltaville nämä kokemukset ovat auttaneet heitä ymmärtämään oman henkisen alkuperänsä. He ovat tulleet tietoiseksi, että on olemassa muutakin kuin tämä konkreettinen, materiaalinen maailma.”

Antti Tuuri on sanonut saman asian seuraavasti: ” "Henkisen maailman olemassaolon tajuaminen on ensimmäinen edellytys maailman ymmärtämiseen".

ReplyQuote
Posted : 03/12/2020 05:5

Leave a reply


Preview 0 Revisions Saved

Please Login or Register