Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

'Kumma haastaa modernia tiedekäsitystä' - Kummastus Ilmiö-verkkomediassa

3 Posts
2 Users
0 Likes
11.6 K Views
Posts: 1
Admin
Topic starter
 

"Kumma on tieteellis-tekniseen maailmankuvaan nojaavissa yhteiskunnissa usein vaiettu ja tabuluontoinen keskustelunaihe, eikä se kuulu arvostettujen tutkimusteemojen piiriin. Monilla meistä on kuitenkin omakohtaista tai kuultua kokemusta jostain arkiymmärryksen ylittävästä, kummasta. Olemassa olevan tutkimustiedon perusteella kokemusten voidaan arvioida olevan tuttuja yli puolelle ihmisistä", kirjoittavat Kummastuksen tutkijat sosiologisessa Ilmiö-verkkomediassa

 
Posted : 26/11/2020 13:13
 Pauli Liikala
Posts: 2
 

Totean kirjani Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä yhteenvedossa seuraavasti: "Useimmille haastateltaville nämä kokemukset ovat auttaneet heitä ymmärtämään oman henkisen alkuperänsä. He ovat tulleet tietoiseksi, että on olemassa muutakin kuin tämä konkreettinen, materiaalinen maailma.”

Antti Tuuri on sanonut saman asian seuraavasti: ” "Henkisen maailman olemassaolon tajuaminen on ensimmäinen edellytys maailman ymmärtämiseen".

 
Posted : 03/12/2020 05:5
 Adrian
Posts: 1
 

Luulen, että tiedemiehille henkimaailman olemassaolo ei ole mikään salaisuus... he eivät vain puhu siitä 

 
Posted : 04/10/2021 13:13

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved