Notifications
Clear all

Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Kummia kokemuksia koronan aikaan

1 Posts
1 Users
0 Likes
446 Views
Posts: 36
Admin
Topic starter
 

Meneillään oleva maailmanlaajuinen pandemia koettelee niin perheellisten kuin yksin asuvienkin arkea. Kun poikkeustilasta tulee arkea, sosiaalinen eristäytyminen ja muut taudin torjumiseksi käyttöön otetut rajoitukset voivat koetella myös mielenterveyttä ja tuntua ylivoimaisilta kestää. Poikkeusoloissa ja eristyksissä saatamme tavanomaista herkemmin myös kokea asioita, jotka voivat tuntua kummilta ja selittämättömiltä.

Oletko kokenut outoja poikkeustilan aikana? Esimerkiksi uudenlaiset tunteet, uskomukset, ajatukset ja keholliset tuntemukset voivat olla kummia kokemuksia. Kummaa käsittelevässä tutkimuksessa on kuvattu kriisiaikojen virittävän uudenlaisia kokemuksia tai jopa lisäävän niitä.

Voit kertoa meille kokemuksistasi Kummastuksen foorumilla. Me Kummastuksessa haluamme tarjota apua ja vastaamme ihmisten kysymyksiin.

 
Posted : 09/04/2020 05:5

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Preview 0 Revisions Saved