Viestien julkaisemisesta

Miten lisään uuden viestin? Voit lisätä uuden keskusteluaiheen, kun olet foorumin etusivulla. Silloin tämän tekstilaatikon alla näkyy painike, jossa lukee "Add topic". Klikkaa painiketta ja tekstinsyöttölomake avautuu. Et tarvitse foorumille kirjoittamista varten kirjautumistunnuksia.

 

Huomaathan, että lähettämäsi viestit tarkastetaan ennen julkaisemista. Lähettämäsi viesti ei siis välttämättä näy heti foorumilla, vaikka se näkyykin sinulle sillä laitteella, josta lähetit viestin. Viestien tarkastamiseen kuluu noin 1–3 arkipäivää. Julkaisemattoman viestisi tunnistat huutomerkkikuvakkeesta otsikon edessä. Julkaistun viestin edessä oleva kuvake muuttuu paperiarkin muotoiseksi.

Yliluonnollinen  

  RSS
 Satumaarit Myllyniemi

Kiitos Marja-Liisa arvokkaasta ja tärkeästä avauksesta! Kiitos myös tästä uudesta ajankohtaisesta foorumista! Olen käyttänyt yliluonnollinen-sanaa, koska väitöskirjani kertojat ovat tuota sanaa eniten käyttäneet kokemusta määritellessään. Sana on ollut heille ymmärrettävä ja käyttökelpoinen myös siinä mielessä, että moni on kertonut kokemuksensa olleen juurikin luonnollinen. Esimerkiksi "telepaattinen yhteys koti- ja sotarintaman välillä oli luonnollinen, koska kirjeposti kulki hitaasti". Kertojat ovat siis peilanneet kokemusta tuttuun sanaan yliluonnollinen.

Quote
Posted : 07/05/2020 17:17

Leave a reply


Preview 0 Revisions Saved

Please Login or Register